Kom weer naar een Gratis proefles na de zomervakantie!

Wil je mensen ontmoeten, elkaars verhaal leren kennen en tegelijkertijd veel plezier hebben, samen lachen en huilen en lekker toneel komen spelen? Kom dan eens kijken of onze toneelgroep iets voor jou is! Schrijf je dan nu in (zie het kopje meedoen) voor een GRATIS proefles vanaf maandag 2 september of donderdag 5 september 2019! We hopen je snel te mogen ontmoeten in september of begin oktober!

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Hallo Freija,
  Ik kom 4 april meedoen met de proefles.

  Hartelijke groet,
  Sylvie

 2. Hallo Ik Ron Hendriksen en heb samen met andere malburgers deze eerste les/bijeenkomst meegemaakt en ik moet zeggen dat ik het zeer positief heb mogen ervaren.De inprovisaties en kleine opdrachtjes die we hebben gedaan waren heel leuk om te doen en volgens mij was er een goede klik met de oprichters en de aspirant spelers.

  1. Ontzettend leuk om te horen dat de eerste avond zo goed bevallen is. Ik heb ook genoten! Wat een mooie verhalen kwamen er al langs. We kunnen niet wachten tot volgende week. Schrijf je vooral in via het kopje meedoen en als er nog andere mensen zijn die een andere donderdag avond een proefles willen komen volgen zijn zij ook welkom!
   Groeten,
   Freija (ook namens de rest van het team: Arash en Inez)

 3. Ik zou graag deelnemen aan dit leuke theater of ben ik te laat?

  1. Nee hoor, kom vooral een keer mee doen en kijken!

Geef een reactie

Your email address will not be published.