Inschrijven wekelijkse workshops

Wat leuk dat je definitief mee wil doen met Theater OverMalbruggen! De wekelijkse workshops zijn weer van start gegaan in september. Je betaald altijd voor 5 maanden workshops (of de resterende maanden tot de uitvoering). Deze reeks duurt t/m januari waarin de voorstelling wordt opgevoerd. Wij kijken er naar uit.

Iedere week op:

-Donderdagavond om 19:30-21:30 (Mocht je echter graag mee willen doen maar kan je niet op donderdag, mail dan naar: info@overmalbruggen.nl, bij genoeg mensen starten we wellicht een nieuwe groep op!)

Locatie: Het Huis voor de Wijk (Eimerssingel Oost 266 in Arnhem)

Kosten: 12,50 euro per maand (inclusief btw) of 1,25 euro (inclusief btw) indien in bezit van een GelrePas (over hoe te betalen zullen wij u in de mail die u aan de hand van deze inschrijving ontvangt verder infomeren)

LET WEL OP! Wij willen dat Theater OverMalbruggen voor iedereen toegankelijk is dus kunt u echt niks missen in de maand, laat het ons dan weten in het OPMERKINGEN veld, we zoeken graag een oplossing! Ook als u buiten Arnhem-Zuid woont of net niet in de leeftijdscatagorie valt!


Ik betaal 12,50 euro per maandIk heb een GelrePas dus betaal 1,25 euro per maandIk betaal in één keer 62,50 euro (voor 5 maanden workshops)Ik betaal met mijn GelrePas in één keer 6,25 euro (voor 5 maanden workshops)