OverMalbruggen

Theatergroep

Stichting OverMalbruggen zoekt PR-talent! Tegen vergoeding!

Stichting OverMalbruggen zoekt PR-talent! Tegen vergoeding!

Onder Stichting OverMalbruggen valt onze inclusieve theatergroep die theater maakt met Arnhemse mensen ongeacht hun cultuur, beperking, gender, leeftijd en/of sociaaleconomische positie. We werken altijd met een thema die we met de spelers (persoonlijk) onderzoeken. Via improvisaties en spelopdrachten met het thema maken we een voorstelling en proberen we openheid over dit thema te verkrijgen. We vinden het belangrijk om de spelers in hun kracht te zetten en begrip te kweken voor hun ervaringen. We zoeken iemand die voor ons de PR wil doen en mee wil helpen om meer bekendheid, enthousiasme en belangstelling voor onze theatergroep te bewerkstelligen.

DUS Ben jij een Pr-talent met een hart voor toneel en affiniteit met het sociaal domein? DAN zijn wij met OverMalbruggen naar jou op zoek! Met onze voorstellingen wil Stichting OverMalbruggen een brug vormen om elkaar meer in verbinding met elkaar te brengen en meer begrip voor elkaar te kweken. We zijn hard op zoek naar iemand die ons wil helpen om via PR deze brug nog verder te ontwikkelen. Met jou willen we een Pr-strategie ontwikkelen (vanuit een Pr-plan) en kijken hoe en waar we onze stichting kunnen laten zien op onze sociale mediakanalen, kanten, tv, in onze nieuwsbrief, met flyers, poster, op onze website, NextDoor ed.

Welke kennis en vaardigheden zijn nodig?
-Affiniteit met de uitvoerende kunsten (dans, muziek, toneel) en dan vooral met toneel is zeer belangrijk
-kennis over het opstellen van een Pr-plan/ strategie is zeer belangrijk
-kennis over (sociale) mediakanalen zoals Facebook en Instagram is een voordeel
- Het kunnen opstellen van wervende teksten is een voordeel
-Het kunnen van meerdere talen is geen vereiste maar wel handig

Wat maakt het werk de moeite waard om deel uit te maken van OverMalbruggen?
Het betreft een zeer belangrijke en gewaardeerde functie binnen onze stichting. Bovendien werk je in een gezellige groep en krijg je een vrijkaartje voor elke voorstelling en mag je bij onze repetities als ook evaluaties en feesten aanwezig zijn. Met jou willen we er voor zorgen dat OverMalbruggen nog zichtbaarder wordt in de wijk en heel Arnhem en omstreken. We willen met jou een Pr-strategie ontwikkelen (vanuit een Pr-plan) en kijken hoe en waar we onze stichting kunnen laten zien op onze sociale mediakanalen, kanten, tv, in onze nieuwsbrief, met flyers, poster, op onze website, NextDoor ed. Zo willen we nog meer spelers in hun kracht zetten en nog meer contact en verbindingen aangaan.De verder invulling van deze functie volgt. We kunnen het invullen als vrijwillige functie, stage of betaalde functie. Met jou gaan we graag in overleg over honorarium en uren! (op locatie dan wel vanuit huis)

Meer informatie over onze stichting vind je op onze website: overmalbruggen.nl Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Mail dan naar onze zakelijk leider, Freija Poll, via info@overmalbruggen.nl

We hopen je spoedig te ontmoeten!

Theatergroep OverMalbruggen