OverMalbruggen

Theatergroep

Kom je verhaal vertellen bij OverMalbruggen!

Kom je verhaal vertellen bij OverMalbruggen!

Ten eerste hopen we van harte dat je fijne kerstdagen hebt gehad en willen we je een heel fijne jaarwisseling wensen!

We hopen dat 2021 een geweldig leuk jaar voor jou gaat worden, waarin je wellicht je verhaal met ons zou willen delen.

Voor onze voorstelling die vanaf half januari/februari in de maak gaat, zijn we namelijk op zoek naar mensen die een mooi verhaal hebben voor in deze voorstelling.
We willen een theatervoorstelling maken over eenzaamheid en verbondenheid. We gaan werken aan een voorstelling die voor iedereen herkenbaar is. Daarvoor willen we graag met je in gesprek. Wat betekent eenzaamheid voor je? Wat voel je bij verbinding?
Wanneer wil je verbinding en wanneer juist niet?

Over deze en andere vragen willen we graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. In overleg met jou, willen we je ervaringen verwerken in onze theatervoorstelling. Dit mag je zelf gaan doen of door iemand anders laten uitvoeren. Dit kan in de vorm van toneel, dans of muziek.

Je hoeft geen Halina Reijn of Barry Atsma te zijn om mee te doen. Er zijn geen audities. Wil je liever achter de schermen actief zijn? Ook dat kan. Er is van alles te doen, bijvoorbeeld decor of publiciteit.
Wil je vrijblijvend kennis met ons maken? Neem een kijkje op de website:overmalbrggen.nl, mail naar info@overmalbruggen.nl of bel: 06-11138303

We hopen spoedig van je te horen en wellicht zien we jou verhaal dan wel terug op het podium in 2021!


Hartelijke groet,
Theatergroep OverMalbruggen