OverMalbruggen

SponsorKliks

SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan OverMalbruggen, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en OverMalbruggen ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar OverMalbruggen. En nogmaals, het kost je niets extra! Wil je OverMalbruggen ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van OverMalbruggen. Voor jou een kleine moeite, voor OverMalbruggen zijn het directe inkomsten.


Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanOverMalbruggen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert OverMalbruggen hier direct van!


Wat doet theater OverMalbruggen

Theater OverMalbruggen wil deze kracht van theater om ontmoetingen en verbindingen tussen mensen te bewerkstelligen en meer begrip voor elkaar te krijgen, gebruiken. In vijf maanden werken deelnemers uit Arnhem-Zuid van 16-80 jaar en van verscheidene afkomsten, genders, seksuele oriƫntaties, sociaaleconomische afkomsten etc in wekelijkse workshops samen om een toneelvoorstelling te realiseren. Wekelijks leren zij elkaar kennen, ontmoeten ze elkaar en tonen in hun voorstelling de rijkdom aan verhalen van de wijk, Arnhem en omstreken om zo meer begrip te kweken onder het publiek. Zoals in de naam van deze theatergroep gevangen zit; het is theater over Malburgen maar ook een project dat verschillen tussen wijkbewoners moet overbruggen.
Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.


Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch OverMalbruggen weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor OverMalbruggen is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert OverMalbruggen dan niets op.


Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt! Bezoek de SponsorKlikspagina van OverMalbruggen