OverMalbruggen

Theatergroep

7500 euro toegekend door Oranje Fonds aan Stichting OverMalbruggen!

7500 euro toegekend door Oranje Fonds aan Stichting OverMalbruggen!

Stichting OverMalbruggen wil ontmoetingen tussen buurtbewoners in de wijk Malburgen te Arnhem stimuleren door middel van theater, muziek en dans. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een financi?le bijdrage van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Oranje Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin M?xima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.
Mede dankzij hun bijdrage kunnen we in 2021 een mooie voorstelling maken met als thema eenzaamheid en verbondenheid. Wat betekent eenzaamheid en verbondenheid voor jou? Wat zijn jouw ervaringen en belevingen bij deze woorden?

Wil je meedoen met dit project en zo jou belevingen delen over eenzaamheid en verbondenheid? Dat kan! Je kunt met ons in gesprek gaan om jouw ervaringen met ons te delen. Hierna zullen we jouw verhalen en belevingen tijdens een voorstelling op een podium aan het publiek tonen. Je hoeft hiervoor geen Halina Reijn of Hans Kersting te zijn. Een ervaren regisseur maakt van de verzamelde verhalen een boeiende voorstelling. Verder zijn er gastdocenten die dans en muzieklessen verzorgen.
Ook kun je ervoor kiezen om als vrijwilliger achter de schermen bezig te zijn, bijvoorbeeld met decor.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op de website; http://www.overmalbruggen.nl email: info@overmalbruggen.nl of bel: 06-11138303

Voor meer informatie over het Oranje Fonds kunt u contact opnemen met: Nerina Vilchez, Adviseur Publiciteit, via nerina.vilchez@oranjefonds.nl of 030 23 39 348.