OverMalbruggen

Theatergroep

Op zoek naar verhalen voor voorstelling mei/juni 2021! Wie doet er mee?

Op zoek naar verhalen voor voorstelling mei/juni 2021! Wie doet er mee?

Voor onze voorstelling die vanaf half januari/februari in de maak gaat, zijn we op zoek naar mensen die een mooi verhaal hebben voor in deze voorstelling.
We willen een theatervoorstelling maken over eenzaamheid en verbondenheid. Daarvoor willen we graag met je in gesprek. Wat betekent eenzaamheid voor je? Wat voel je bij verbinding? Wanneer wil je verbinding en wanneer juist niet?

Over deze en andere vragen willen we graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. In overleg met jou, willen we je ervaringen verwerken in onze theatervoorstelling. Dit mag je zelf gaan doen of door iemand anders laten uitvoeren. Dit kan in de vorm van toneel, dans of muziek.
Je hoeft geen Halina Reijn of Barry Atsma te zijn om mee te doen. Er zijn geen audities. Wil je liever achter de schermen actief zijn? Ook dat kan. Er is van alles te doen, bijvoorbeeld decor of publiciteit.

Wil je vrijblijvend kennis met ons? Stuur ons eens een berichtje, of mail ons: info@overmalbruggen.nl, of bel ons: 06-11138303

Hopelijk tot snel!

Hartelijke groet,
Theatergroep OverMalbruggen