OverMalbruggen

Theatergroep

8000 euro toegekend door Oranje Fonds aan Stichting OverMalbruggen!

8000 euro toegekend door Oranje Fonds aan Stichting OverMalbruggen!

Stichting OverMalbruggen wil ontmoetingen tussen buurtbewoners stimuleren door middel van theater. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Oranje Fonds.
Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij,Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Mede dankzij hun bijdrage kunnen we een mooie theatrale voorstelling maken in 2022 met als thema ontmoeting en je ergens thuisvoelen. Na ons project over verbindingen in 2021 gaan we ons dus afvragen: Wat betekent je thuisvoelen voor jou? Welke plek inspireert je en welke plek juist niet?Tijdens deze theatrale ervaring in 2022 gaan we hierover met elkaar in gesprek tijdens een diner, een audiotour waar je verhalen over dit thema kunt beluisteren en een korte theatervoorstelling.

Je kunt met ons in gesprek gaan om jouw ervaringen met ons te delen en het tijdens een voorstelling op een podium aan het publiek te tonen. Je hoeft hiervoor geen Halina Reijn of Jans Kersting te zijn. Een ervaren regisseur maakt van de verzamelde verhalen een boeide voorstelling.

Verder zijn er gastdocenten die dans en muzieklessen verzorgen. Ook kun je ervoor kiezen om als vrijwilliger achter de schermen bezig te zijn, bijvoorbeeld met decor.

Neem gerust een kijkje op de website; www. overmalbruggen.nl
U kunt contact opnemen via: info@overmalbruggen.nl of bellen: 06-11138303

Voor meer informatie over het Oranje Fonds kunt u contact opnemen met: Nerina Vilchez, Adviseur Publiciteit, via: nerina.vilchez@oranjefonds.nl of 030 23 39 34