OverMalbruggen

Theatergroep

We zoeken schrijvers en een muziekdocent voor ons komende project in 2022!

We zoeken  schrijvers en een muziekdocent voor ons komende project in 2022!

Aankomende project zoeken we schrijvers en een muziekdocent. Wie komt er solliciteren??

VACATURE: Schrijvers voor theaterstuk gezocht!(gebaseerd op wijkinterviews)

Stichting OverMalbruggen is een jonge toneelgroep die bestaat uit wijkbewoners van Arnhem-Zuid en omstreken. Wij vertellen de verhalen van deze mensen om elkaar zo te leren kennen en empathie op te wekken voor deze mensen. Via theater, dans en muziek geven wij een stem aan de mensen met diverse (culturele) achtergronden uit Arnhem en zo de sociale cohesie versterken. In 2022 gaan we aan de slag met het thema thuisvoelen en maken we een avondvullend programma rondom dit thema met een diner, geluidswandeling en voorstelling. Dit programma komt tot stand door het doen van interviews over dit thema met wijkbewoners/spelers.

Momenteel zijn we op zoek naar een schrijver die:
- Affiniteit heeft met werken met mensen met verschillende achtergronden, leeftijden, genders en beperkingen.
- Affiniteit heeft met community art/wijktheater gericht werken.
- Het script wil vormgeven voor de scenes die tijdens de geluidwandeling plaatsvinden en de voorstelling op het einde. Dit script zal gebaseerd worden op de interviews en eventueel spelopdrachten tijdens onze repetitie. Hierbij wordt dus nauw samengewerkt met onze regisseuse, Elize Kuiper.
- Tevens is er een mogelijkheid om mee te helpen met het vormgeven van de interviews en helpen met afnemen hiervan als hier interesse naar is. Het honorarium kan dan eventueel uitgebreid worden wat betreft uren.

Praktisch zaken:
-Idealiter ben je beschikbaar vanaf februari t/m april 2022.
- Het honorarium voor het schrijven is 25 euro per uur waarbij we verwachten dat deze taak ongeveer 35 uur in beslag zal nemen. Exacte afspraken hierover maken we als we definitief samen gaan werken.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie en CV voor 1 februari 2022 naar: info@overmalbruggen.nl We staan ook open voor sollicitaties in de vorm van een filmpje. Voor vragen kan je ook mailen naar: info@overmalbruggen.nl

VACATURE: Muziekdocent gezocht met affiniteit voor theater!

Stichting OverMalbruggen is een jonge toneelgroep die bestaat uit wijkbewoners van Arnhem-Zuid en omstreken. Wij vertellen de verhalen van deze mensen om elkaar zo te leren kennen en empathie op te wekken voor deze mensen. Via theater, dans en muziek geven wij een stem aan de mensen met diverse (culturele) achtergronden uit Arnhem en zo de sociale cohesie versterken. In 2022 gaan we aan de slag met het thema thuisvoelen en maken we een avondvullend programma rondom dit thema met een diner, geluidswandeling en voorstelling.

Momenteel zijn we op zoek naar een muziekdocent die:
- Affiniteit heeft met werken met mensen met verschillende achtergronden, leeftijden, genders en beperkingen.
- Met ons wil kijken op wat voor manieren we ook via muziek onze verhalen kunnen vertellen. Dit kan zijn door bijvoorbeeld te zingen, rappen, beatboxen, body percussie of muziek maken op voorwerpen. Tevens willen we kijken wat muziek met onze sc?nes doet en hoe het te integreren valt in onze voorstellingen.
- Affiniteit heeft met community art/wijktheater gericht werken.
- In de workshops het thema mee kan nemen. Wat voor herinneringen aan thuisvoelen komen er bijvoorbeeld op bij mensen als ze aan bepaalde muziek denken?
- In overleg is er altijd een mogelijkheid om ook mee te doen als muzikant in onze voorstellingen en/of te kijken of je ons ook nog kan helpen met de geluidswandeling.

Praktisch zaken:
-Idealiter ben je beschikbaar op dinsdag 22 maart en dinsdag 26 april 2022 van 19:00-21:00 om een muziekworkshop te komen geven in het Huis voor de Wijk (Arnhem-Zuid) waarin de nadruk licht op het vertellen van verhalen via muziek. In samenspraak geven we de workshops verder vorm. Bij goed functioneren plannen we na de zomervakantie meer workshops met je in.
- Het honorarium is 25 euro per uur waarbij we per workshop van twee uur ook 1 uur aan voorbereiding vergoeden. Een kleine reisvergoeding kunnen we ook in overleg vaststellen.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie en CV voor 15 februari 2022 naar: info@overmalbruggen.nl We staan ook open voor sollicitaties in de vorm van een filmpje. Voor vragen kan je ook mailen naar: info@overmalbruggen.nl

Hopelijk tot ziens!

Hartelijke groet,
Freija Poll
Zakelijk leider
Namens Stichting OverMalbruggen
overmalbruggen.nl